Consultație online: 060 15 20 20

9:00 - 21:00 (luni-duminică)

5 sfaturi pentru îngrijirea părului iarna

de catre Mihaela Buza pe January 23, 2019

ingrijirea parului iarna

Iarna este o perioadă frumoasă a sărbătorilor, dar și cu vreme mai aspră. De cele mai multe ori, nu observi imediat cum temperaturile scăzute și umiditatea afectează firele de păr, mai ales dacă este o trecere bruscă de la cald la rece.

Care sunt efectele? Treptat, scalpul începe să se usuce, firele de păr se rup mai ușor și mătreața devine mai problematică.

Nimeni nu își dorește toate acestea…

Prin urmare, în sezonul rece, trebuie să acorzi mai multă atenție podoabei capilare, pentru a o proteja de deteriorare.

Cum o poți face? Te ajutăm noi prin câteva sfaturi.

 

1. Îngrijește părul cu produse speciale pentru hidratare

Hidratarea este absolut necesară unui păr sănătos și frumos. Gandește-te numai că un fir de păr conține 25% apă! În timpul iernii, însa, firele tind să rămână cu mult mai puțin din aceste rezerve. Din acest motiv, acele 8 pahare de apă zilnice, dar și produsele puternic hidratante cum sunt balsamurile, măștile, tratamentele pentru păr sunt absolut necesare.

Pentru menținerea nivelului de hidratare, produsele ca Spray-ul tratament de regenerare cu cheratină Before Care keratin PPT sunt un ajutor foarte bun, datorită conținutului de colagen hidroglizatșsi a componentelor care atrag umiditatea în cantitățile necesare. De asemenea, cu acest tratament, părul este protejat printr-un strat foarte subțire de protecție.

 
2.Taie vârfurile in mod regulat

Știi deja că, iarna, părul riscă să devină foarte uscat. Chiar dacă îl protejezi, vârfurile acestuia sunt mult mai expuse factorilor externi și se usucă mai repede. Aceasta duce, desigur, la despicarea lor - destul de neplăcut, nu?

Din această cauză, este indicat să tai vârfurile firelor de păr mai frecvent în timpul sezonului rece, pentru a le menține un aspect frumos și sănătos și să folosești produse pentru protecția varfurilor.

Serul-Clei Pentru Vârfuri Despicate Keratin Power Glue are în compoziție proteine, colagen și extract de melc, ajutând la restabilirea părului deteriorat și prevenind despicarea acestuia.

 
3. Ai grijă de părul tău și pe timpul nopții

Noaptea,întregul organism este în proces de refacere, de asemenea și părul. Acesta are nevoie constant de substanțe nutritive și de structura proteică echilibrată.

Poți obține un efect de protecție completă 24/24 cu ajutorul Serului tratament de noapte cu cheratină pentru păr deteriorat Keratin Power Fill Up Sleeping Clinic Ampoule, care restabilește și menține structura firelor de păr, le hrănește și le face netede fără a le încărca.

 

4. Folosește produse pentru păr bazate pe uleiuri și substanțe puternic hrănitoare

Acest tip de produse sunt foarte recomandate în această perioadă deoarece au efect mult mai intens de hrănire, hidratare și protecție. Părul va avea datorită uleiurilor esențiale un adevărat scut de protecție.

 5. Păstrează o alimentație bogată în vitamine, minerale și apă

Desigur, nu în cele din urmă, sănătatea vine din interior. Fără o alimentație echilibrată, cu toate vitaminele și nutrienții necesari zilnic, nici un produs extern nu va reuși să facă minuni.

Include fructe, legume, alimente integrale și, mai ales, nu uita de cantitatea de apă necesară zilnic pentru întregul corp.

Ai grijă de părul tău, doar cu multă atenție și grijă îi poți păstra frumusețea și naturalețea.

Lasati un comentariu

Comentariile vor fi verificate


INAPOI