Consultație online: 060 15 20 20

9:00 - 21:00 (luni-duminică)

Scalpul tău este singura zonă a pielii la care probabil nu acorzi suficientă atenție

de catre Iulia Latul pe November 06, 2019

Ați observat probabil tratamente pentru exfolierea scalpului peste tot în ultima vreme? Nu este de mirare. Aceasta categorie de produse pentru par este una dintre cele mai mari tendințe în ceea ce privește îngrijirea părului în acest moment, popular cat printre femei, atat si printre bărbați. Dacă părul tău arată mai puțin plăcut decât ti-ai dori sau pielea capului se simte mai grasa decât de obicei, o curățare profundă poate fi răspunsul. Sănătate a scalpului este egală cu starea bună a părului. Și avem pentru tine o solutie simpla si accesibila.

Probabil că dedicați cel puțin doi-trei pași din rutina dvs. de îngrijire a pielii pe timp pentru a îndepărta machiajul, transpirația, praf, murdăria și alte impurități de pe față. V-ați gândit vreodată cât de multe din aceleași lucruri se acumulează pe scalp în fiecare zi?

La acești factori se mai pot adauga folosirea produselor styling, șampon uscat, transpirație de la exercitiile la sala de forta. CU toate astea un tratament mai specializat pentru scalp poate fi necesar. 

Tratamentele de detoxifiere a scalpului pot fi găsite sub formă de șampoane clarificatoare, seruri exfoliante și spray-uri. Formulele lor sunt create pentru a elimina excesul de sebum, celulele moarte ale pielii, acumularea de produse și alte impurități care încărca părul, impiedica creșterea părului și împiedică sănătatea generală a părului. De asemenea, produsele pentru scalp ajuta la echilibrarea pielii și la tratarea și prevenirea iritațiilor 

Tratamentele scalpului sunt adesea menite să fie folosite în locul unui șampon tradițional și masate complet în coroana capului. Pentru un tratament mai profund, puteți lăsa produsul pornit câteva minute înainte de clătire.

Ca și în cazul feței tale, nu este o idee bună să te curățați excesiv sau să exfoliați. Acest lucru poate dezbrăca pielea uleiurilor naturale și poate cauza uscăciune și iritare. Utilizați aceste tipuri de produse o dată pe săptămână sau mai puțin, în funcție de momentul în care simțiți că scalpul dvs. ar putea folosi o curățare profundă.

Un produs preferat de clienti MyMakeup Shop, dar si de intreaga echipa, care duce sănătatea scalpului la urmatorul nivelul este serul-scrub pentru peeling-ul profund și exfolierea ușoară Lador Scalp Scaling SPA

Lador | SPA scrub-peeling pentru scalp Scalp Scaling SPA, 15 g

Este un produs excepțional recomandat si femeilor, si barbatilor. Un ser purificator cu efect superb, placut si racoritor. Conține colagen hidrolizat, restaurând rapid și eficient zonele deteriorate ale cortexului pielii. Uleiul de argan hrănește firele de păr de-a lungul întregii lungimi, saturează cu vitaminele și aminoacizii necesari, fără a deranja echilibrul natural al lipidelor. Extractele naturale de mentă, extractele unice de secreție de melc normalizează secreția glandelor sebacee, sporesc circulația sângelui și accelerează creșterea părului.

În general, produsele pentru scrubbing utilizează ingrediente de celuloză care sunt în formă de cristale, dar celuloză din Scalp Scaling Spa Ampoule este microcrisalină, este mai mică, cu particula mai rotundă, care venind în fricțiune cu pielea, elimină mai eficient particulele de piele moarta, impuritățile acumulate în porii pielii, lăsând pielea netedă, cu adevărat curată. Mentolul din componență sa are o funcție antiinflamatorie care ajută la oprirea mâncărimii, face scalpul mai curat prin efect antibiotic, dă o senzație de prospețime și răceală. 

Produsul este eficient în combaterea mătreții. Conține un component inhibator de mătreața Piroctona Olamină, care s-a dovedit a avea efect antibiotic și se utilizează ca dezinfectant ce previne proliferarea germenilor de mătreață datorită efectului anti-bacterian. 

SPA scrub-peeling pentru scalp Scalp Scaling SPA, 15 g

Utilizarea acestui peeling pentru scalp de la Lador este recomandata o data la doua saptamani. 

Alte produse, precum sampoane tratamente anti matreata, anti cadere par, sau sampoane fara sulfati, care vizează sănătatea scalpului, pot fi gasite mai jos:

 

Acum cand ti-am prezentat acest produs, suntem curiosi: cat de multa atentie atragi la sănătatea scalpului tău? Ti-ai dori sa incerci acest produs sau alte produse pentru sanatatea scalpului? Scrie-ne in comentarii.

 

Lasati un comentariu

Comentariile vor fi verificate


INAPOI