Consultație online: 060 15 20 20

9:00 - 21:00 (luni-duminică)

Beauty Expo 2019 - Bilet gratuit si tombola cu premii de la MyMakeup Shop

de catre Mihaela Buza pe February 26, 2019

Suntem încântați să vă informăm că participăm la expoziția "BEAUTY EXPO 2019". Expoziția va avea loc la MoldExpo în perioada 28 februarie - 3 martie. Pentru a merge gratuit la expoziție, trebuie să vă înregistrați pe acest site. După înregistrare veți primi o invitație gratuită.

Vom fi foarte bucuroși să vă vedem pe toți la standul magazinului nostru - standul nr. 56 din Pavilionul central. În timpul expoziției, vom oferi reduceri de 10%, 20% și mai mult pe toate produsele noastre.

De asemenea, vom organiza o TOMBOLA pentru toți vizitatorii și clienții. Pentru a lua parte la tombola noastră trebuie să:

  1. Obțineți un bilet de loterie de la reprezentantul nostru sau de la standul nostru la organizatorii de loterie.
  2. Completați toate câmpurile obligatorii.
  3. dați biletul de loterie organizatorilor la standul MyMakeup Shop nr.56 (ei vor tăia partea de bilet pentru extragere și vă vor da partea biletului ce va răamâne la Dvs).
  4. Salvați partea Dvs de bilet până la extragerea premiilor.

Extragerea va avea loc pe 6 martie prin intermediul serviciului www.random.org. Nu este nevoie de prezență. Lista câștigătorilor va fi publicată atât pe site-ul nostru, cât și în rețelele noastre sociale. Abonează-te și urmări tombola :)

ATENȚIE: Vă informăm că în perioada solicitantă a expoziției BEAUTY EXPO 2019 magazinul nostru din cc SUN CITY va fi închis, iar comenzile făcute pe magazinul online între 28 februarie și 3 martie se vor livra în 2-5 zile lucrătoare.  Tot sortimentul nostru de produse îl veți putea găsi la standul nostru la expoziție. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

cadouri in tombola

 

2 comentarii
de catre Марина pe March 06, 2019

Все очень качественно!

de catre Ana pe March 06, 2019

Simți cei mai buni😘

Lasati un comentariu

Comentariile vor fi verificate


INAPOI