Consultație online: 062 18 20 20

9:00 - 21:00 (luni-duminică)

Consultație online: 062 18 20 20

9:00 - 21:00 (luni-duminică)

Mostre de produse cosmetice gratuite de la MyMakeup Shop Modova

Cum să ai mai multă încredere în produsele pe care le procuri online, dar încă niciodată nu le-ai încercat? Magazinul online Nastelle Beauty iți vine în ajutor. Am lansat programul de transmitere a unor mostre gratuite la produse cosmetice alese pentru orice doritor din Moldova.

De data aceasta am pregătit pentru tine mostre de șampon și mască pentru păr de la compania Lador Eco Professional. Această companie din Coreea de Sud este deja foarte renumită pentru produsele sale de calitate excepțională, care dau rezultatul de îngrijire și tratament al părului ca la un salon de frumusețe.

Tot, ce trebuie să faci pentru a primi mostrele de produse, este să completezi formularul de mai jos. După completarea lui, un manager al serviciului clientelă MyMakeup Shop te va contacta pentru a confirma informațiile.

Notă: mostrele de produse sunt limitate, deci grăbește-te să te înregistrezi în lista noastră. Dar nu te întrista! Toți cei înregistrați vor deveni automat participanți la următorul lot de mostre de produse cosmetice. Și încă o ofertă plăcută: toți cei care au completat formularul vor primi un cod promoțional, valabil până la 15.12.2018, ce oferă reducere de 10% pentru prima comandă din magazinul nostru online mymakeupshop.md

*Codut tău poștal îl poți afla aici.

_____________________

Интернет-магазин MyMakeupShop бесплатно рассылает пробники для всех желающих в любой населенный пункт Молдовы.

В этот раз мы подготовили для вас пробники шампуня и маски для волос от компании Lador Eco Professional.

Всё что вам нужно сделать, чтобы их получить, это заполнить форму предложенную ниже. После этого с вами свяжется наша служба заботы о клиентах для подтверждения информации.

Запасы пробников ограничены, поэтому спешите принять участие в рассылке. Все, кто не успеют, автоматически станут участниками рассылки следующей партии пробников. Также все заполнившие форму получат промокод на первый заказ в нашем интернет-магазине, действующий до 15.12.2018, благодаря которому вы получаете 10% скидки на первый заказ.

 *Узнай свой почтовый код здесь.

 

             Completează acest formular/ Заполните эту форму
[form]
INAPOI